Är du vår nya Maskinoperatör?

TH Extrusion är ett familjeföretag med omkring 10 anställda beläget i Limmared, Tranemo kommun. Vi konstruerar och tillverkar kundanpassade plastprofiler till kunder såväl nationellt som internationellt. Vi vill i första hand vara en samarbetspartner och medleverantör för att hjälpa våra kunder att utveckla konkurrenskraftiga produkter. Vi arbetar utifrån nyckelorden; Lyhördhet, vi är lyhörda för varandra & våra kunders önskemål. Ständig utveckling, så väl tekniskt som kompetensmässigt. Hög kvalitet. Fokus på service. Personligt engagemang.

Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att lära dig nya uppgifter. Du kommer ha fördel av att vara tekniskt lagd. Noggrannhet, logiskt tänkande, tålamod och vana vid problemlösning är viktiga egenskaper. Erfarenhet av arbete med extrudering eller liknande industri är meriterande, så även truck-kort. Då det är en liten arbetsplats behöver du vara initiativtagande och hugga i där det behövs, vi jobbar tillsammans och hjälps åt!

I ditt arbete ingår ansvar för att ställa om i maskiner mellan olika produkter, kontinuerlig kvalitetskontroll och packning under produktionen samt att komma med förslag på förbättringsåtgärder. Ni utgör en liten arbetsgrupp och det är därför viktigt att din personlighet passar ihop med dina nya arbetskamrater. Då vi eftersträvar mångfald ser vi gärna kvinnliga sökanden!

Tjänsten är ett vikariat på 100% t.o.m. december 2018 med möjlighet till förlängning. Arbetet är dagtid alternativt två-skift. Tillträde sker så snart som möjligt under Augusti månad.

Ansökan & urval
Din ansökan skickar du till jobb@thextrusion.se där du bifogar CV, personligt brev och eventuella andra intyg. Urval kommer att ske löpande så ansök snarast!

För mer information kontakta oss personligen. Under veckorna 28-31 har vi stängt för semester, men vi kommer vara nåbara på e-post under hela perioden!

 

Ansökan för andra tjänster

Just nu har vi inga andra tjänster lediga, men du är varmt välkommen med en ansökan om du tror att vi är arbetsplatsen för dig, då hör vi av oss till dig vid nästa rekryteringstillfälle!

Din ansökan skickar du till hilma@thextrusion.se där du bifogar CV, personligt brev och eventuella andra intyg.

TH Extrusion AB

Leveransadress:
Fabriksgatan 8
51441 Limmared

Postadress:
Box 4014 
51411 Limmared

Telefon: 0325-187 80
E-post: info@thextrusion.se

Anders Wendefors
VD & delägare

Tel: +46 (0) 325-187 83
Epost: anders@thextrusion.se

Anders Wendefors har 15 års erfarenhet av extrudering

Sören Johnsson
Styrelseordförande & Delägare

Tel: +46 (0) 325-187 82
Epost: soren@thextrusion.se

Sören Johnsson har mer än 40 års erfarenhet av extrudering